Radiesse® dermale vuller is de ideale keuze voor de totale verbetering van de gezichtscontouren. De vuller herstelt een gezond en jong uiterlijk, versterkt uw eigen gelaatstrekken, helpt u uw leeftijd en de zwaartekracht te trotseren en vergroot uw zelfvertrouwen. Dit alles vindt plaats zonder chirurgische ingrepen of littekens.

RADIESSE dermale vuller is...

Van nature beter

RADIESSE dermale vuller werkt samen met uw eigen lichaam. Na injectie wordt onmiddellijk volume toegevoegd en worden gezichtscontouren veilig gecorrigeerd en verfraaid. In tegenstelling tot andere huidvullers, blijft RADIESSE langere tijd werkzaam. De gepatenteerde microsfeertechnologie bevordert collagenese, een proces dat uw lichaam stimuleert nieuw collageen aan te maken. Het stimuleert met name de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. RADIESSE dermale vuller helpt uw lichaam zelf het natuurlijke jonge uiterlijk te herstellen en is een nieuwe standaard voor het verbeteren van de gezichtscontouren.

Veilig


RADIESSE dermale vuller is jarenlang uitgebreid klinisch getest en is zeer veilig en doeltreffend gebleken. Het product is CE gecertificeerd, en tweemaal goedgekeurd en veilig bevonden door de FDA. RADIESSE dermale vuller bestaat uit een biocompatibele stof die identiek is aan lichaamseigen stoffen. Er is vrijwel geen risico op allergische reacties en er zijn zeer weinig bijwerkingen gerapporteerd in klinische studies en feitelijk gebruik.

Onmiddellijk en langdurig resultaat

Een behandeling met RADIESSE dermale vuller is zo eenvoudig en gemakkelijk dat deze tijdens een lunchpauze kan plaatsvinden. U ziet meteen resultaat en bij veel patiënten zijn de effecten een jaar of langer zichtbaar. De langdurige effecten van RADIESSE dermale vuller kunnen een vervolgbehandeling grotendeels overbodig maken, waardoor u tijd en geld bespaart in vergelijking met andere vullers.

Arcus Cosmetisch Centrum is getraind in de juiste technieken en de beste procedures voor het toedienen van RADIESSE dermale vuller. Om te zien of RADIESSE dermale vuller geschikt is voor uw behandelingsplannen kunt u contact opnemen op 0413-246629.

» Meer informatie over RADIESSE